Produkter

Uddannelse

DKK 2,497.00 (including 25% moms)

Qigong for dig og din skyld. Lær det online og brug det allevegne. Qigong Practitioner Level 1 er RAB godkendt til 15 timer af foreningerne FDZ og ZCT. Dette kursus er en forudsætning for deltagelse på cert. Qigong Instruktøruddannelse.

DKK 39,697.00 (including 25% moms)

Certificeret Qigong Instruktør uddannelse - live dage og online forløb i 18 måneder. Du skal have gennemført Qigong Practitioner Level 1 for at deltage på cert. Qigong Instruktøruddannelse.

Cert. BørneQigong Instruktørudd. CBQIU-24

DKK 12,000.00 (including 25% moms)

På BørneQigong instruktør uddannelse lærer du at instruere børn og unge samt familier i Qigong. BørneQigonginstruktør uddannelsen er overbygning til Qigong Instruktøruddannelsen.

 

DKK 2,497.00 (including 25% moms)

Qigong Practitioner Level 1 er i denne udgave et 21 dages Online materiale forløb. Du får al materialet online.

Du får lært Taichi Qigong Shibashi set 1, som skaber balance i krop og sind og giver dig mere energi og glæde i dagligdagen. Dette kursus giver dig mulghed for at fortsætte på den certificerede Qigonginstruktør uddannelse.

For dig, der vil vide mere om Qigong og fordybe dig - for din skyld! :-)

"Men kan man lære Qigong godt nok online?"

Selvfølgelig kan man det!

Du får med Qigong Practitioner et 21 dages online forløb med en daglig mail, som understøtter din læring. du har adgang til al materiale efter få minutter efter tilmelding.

Der er videoer med både teori og praksis og der er E-bog med endnu mere teori til forståelse af Qigong og øvelserne. Ved at have fuld adgang med det samme kan du være nysgerrig og se mere end den ugentlige mail lægger op til, samtidig vil den ugentlige mail støtte dig i din indlæring.

Fordelen ved at have et længere online forløb er, at man får mindre bidder af både teori og praksis ad gangen. Du kan nå at tygge og fordøje det nye. Når man har tid til at forholde sig til teori og praksis lidt ad gangen, så lærer man meget grundigere. Man får forståelsen ind i kroppen, i tankerne og i hverdagen.

Materialet er skabt til at lære lidt ad gangen, så man hele tiden bygger videre på den viden og forståelse, man har fået af det foregående. Det gælder både videoer og E-bogsmaterialet.

Viggo deltog i Qigong Practitioner Level 1 i februar 2018 sådan her skrev han til mig efter det. 

Jeg har undervist i Qi gong i mange år og yoga i 30 år. Da jeg trængte til ny inspiration søgte jeg på YouTube og så dine videoer. Jeg vil meget gerne undervise i ShibashiMaterialet på kurset fungerer som det skal. Det er let og gå til. Jeg synes faktisk, det er over al forventning. Der er ingen tvivl om, at materialet er gennemarbejdet mere end en gang. Der ligger grundighed bagved.

Viggo